Økologi-Kongres

UDSTILLINGER

Praktiske oplysninger om udstillingen på Økologi-Kongres 2019

Som på tidligere Økologi-Kongresser er der mulighed for, at virksomheder, organisationer, forskere, projekter m.v. fra den økologiske sektor kan udstille på kongressen. På standene kan gæsterne ved selvsyn orientere sig i den mangfoldighed af produkter, organisationer, forskningsprojekter, firmaer og nyskabelser, der findes inden for det økologiske område. På den måde er udstillingen et vigtigt direkte visuelt supplement til den inspiration, som kongressen giver.

Der er flere muligheder for at profilere en virksomhed, forening eller lign. på kongressen via en udstilling eller et sponsorat.

I hal 1 på Vingsted indrettes der et antal udstillingspladser på 2×3 meter, og der bliver livlig trafik af deltagere rundt mellem stande og de opstillede caféborde med kaffe/the og snacks. Udstillingspladserne forventes arrangeret efter tema/branche.

Der bliver også mulighed for at opstille en ministand, men placeringen for dem er ikke endeligt fastlagt endnu. Se mere om mulighederne om en udstilling her.

Hvis du ønsker at vide mere, så send venligst en mail og vi vil kontakte dig.