Praktiske informationer, Økologi-Kongres 2019

DET PRAKTISKE

TILMELDING

Tilmeld dig nu . Når du har tilmeldt dig, får du din bekræftelse på mail. Her kan du se, hvilke møder du har tilmeldt dig m.m.

MEDBRING DIN BILLET
En uges tid før kongressen får du tilsendt din billet med dit personlige kongresprogram pr. mail. Du skal selv printe billetten og tage den med. Du får en keyhanger til billetten på Plenum 1 eller i sekretariatet. Billetten skal bæres synligt under hele kongressen.

ANKOMST
Hvis du ankommer onsdag morgen for at deltage i Plenum 1, så ligger der kongresmateriale klar på de opstillede stole i Vingsal 1-3. Hvis du ankommer på et senere tidspunkt, så gå til sekretariatet i lobbyen, hvor du bl.a. får udleveret en kongresguide med en oversigt over centret og placeringen af de enkelte møder.

PARKERING
Ved ankomst til Vingsted Hotel og Konferencecenter kan du gratis parkere på en af de mange parkeringspladser omkring centret.

OVERNATNING
Overnatning kan bestilles i forbindelse med tilmeldingen eller via denne side.
Der bliver arrangeret shuttlebus-service fra/til centret til nærliggende hoteller på faste tidspunkter.

KONGRES-APP’EN
Download gratis kongres app’en ”CM Event”, og log på med den mailadresse, som du brugte ved tilmelding til kongressen. Se dit personlige program, og når vi nærmer os kongressen vil det være med angivelse af lokale for hver enkelt session, og med en liste over udstillere m.m.

FORPLEJNING
Inkluderet i prisen for kongressen er frokost, kaffe/The og snacks i løbet af dagen. Hele forplejningen på Økologi-Kongres 2019 er økologisk.

SPÆNDENDE UDSTILLING
Virksomheder, organisationer, forskere, projekter m.v. udstiller på kongressen. Udstillingen giver gæsterne en mulighed for ved selvsyn at orientere sig i den mangfoldighed af produkter, organisationer, forskningsprojekter, firmaer og nyskabelser, der findes inden for økologien. Hvis du ønsker at have en stand på kongressen, så se mere her.

BAR, KONGRESMIDDAG OG DANS
Der er åbent i barerne onsdag kl.17.30 -19.00 forud for kongresmiddagen. Den lækre tre-retters kongresmiddag serveres kl.19.00 i Hal 2. Mens du nyder den lækre økologiske middag kan du få en snak med de andre kongresdeltagere under hyggelige former og fordøje dagens indtryk. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer under og efter middagen. Efter middagen bliver der spillet op til dans med glad dansemusik. Den festlige aften afsluttes kl. 00.00.